Domov...prva stran... Domov...prva stran...
ORGANIZACIJA :: TEKMOVANJA :: FOTOKRONIKA :: PONUDBA :: PROPOZICIJE :: SPONZORJI :: POVEZAVE :: FORUM :: TRIATLON
               
AKTUALNO
Zmagovalka olimpijskega trenutka čaka na družbo jeklenih ljudi

Medtem ko izbor Trenutek jeklene volje v našem klubu šele prehaja v polni razmah, so poslušalci Vala 202 in bralci multimedijskega portala MMC že izbrali zmagovalni trenutek jeklene volje na olimpijskih igrah v Pekingu. Izbor je potekal v sodelovanju s Skupino SIJ in ob podpori Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez. 

 

Z najbolj prebujeno jekleno voljo je prepričala Gloria Kotnik, dobitnica bronaste olimpijske medalje v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu. A bolj kot osvojena medalja se je slovenske javnosti dotaknila in jo navdušila Gloria s svojo osebnostjo in edinstveno športno zgodbo:

Uvrstitev na olimpijske igre v Pekingu ji je uspela za las – skozi šivankino uho se je prebila komaj deset dni pred začetkom iger. Pred tem je postala mama, bíla boj z izgorelostjo in se spraševala, ali naj po dvajsetih letih sploh še vztraja v vrhunskem športu. 

 

Znova so se potrdile besede Petre Majdič, ambasadorke jeklene volje, da je edino zagotovilo za uspeh notranja močprebujena jeklena volja, ki je v vsakem od nas. Zato je še toliko bolj pomembno, da zmagovalca izberemo skupaj in pri izboru v največji meri sodelujemo vsi!

 

Po prejetih nominacijah kandidatov za trenutek jeklene volje v našem klubu bomo v prihodnjih štirih zaporednih tednih predstavili štiri finaliste. Vsak teden bo namenjen predstavitvi enega kandidata in zbiranju glasov zanj. 

 

Začnemo v ponedeljek, 21. 3. 2022, s prvim finalistom, nadaljujemo 28. 3., 4. 4. in 11. 4. 2022. Temu bo sledilo še superglasovanje v ponedeljek, 18. 4., ko bo sočasno potekalo glasovanje za vse štiri finaliste. Konec aprila bo tako tudi naš izbor zaključen. 

 

Spremljajte in glasujte tako, da všečkate ali delite objavo na naših družabnih omrežjih.

 

Izbor Trenutek jeklene volje poteka tudi v družbah Skupine SIJ in drugih športnih klubih, katerih partner je Skupina SIJ. Zmagovalci vseh izborov bodo na slavnostnem dogodku prejeli skulpturo jeklene volje. 

 

Skupaj izberimo ljudi z najbolj prebujeno jekleno voljo! 

 


Arhiv  

 

 

 
Sorodne vsebine
❗️ZNAN URNIK DELOVNE AKCIJE PODIRANJA BALONA ❗️
SEMINAR ZA PLAVALNEGA SODNIKA
BALON BO PADEL!
Zmagovalec »našega« trenutka jeklene volje Henrik Medvešek ob bok Glorii Kotnik
Za konec na Reki še 12 medalj
Najmlajši plavalci tudi drugi dan Pokala Ježek na stopničkah
Pokal Ježek za najmlajše je nazaj!
Prvi dan kopica medalj za Fužinarjeve plavalce na MM Victoria Reka
Zmagovalka olimpijskega trenutka čaka na družbo jeklenih ljudi
Za konec Odprtega prvenstva Srbije še dve abolutni medalji


© 2010 Plavalni klub Fužinar
Plavanje krepi telo in duha...