Domov...prva stran... Domov...prva stran...
ORGANIZACIJA :: TEKMOVANJA :: FOTOKRONIKA :: PONUDBA :: PROPOZICIJE :: SPONZORJI :: POVEZAVE :: FORUM :: TRIATLON
               
AKTUALNO
Začenjamo z različnimi programi vadb in tečajev 🏊‍♂️

Ker se končno lahko začnemo gibati in se situacija v kateri smo se znašli umirja, smo v plavalnem klubu Fužinar pripravili različne programe vadbe v vodi in plavalne tečaje za otroke in mladostnike ter tudi odrasle.

Ker je letošnja situacija v zvezi z boleznijo COVID-19 zahtevala kar nekaj odrekanj na področju izobraževanja in so tako odpadli tudi redni šolski plavalni tečaji, smo se v Plavalnem klubu Fužinar odločili, da ponudimo ugodne PLAVALNE TEČAJE. Kot vedno ponujamo tako individualne kot tudi skupinske plavalne tečaje. Individualni tečaji potekajo po principu en učitelj – en učenec, skupinski pa združuje 3-5 tečajnikov v skupini in so prilagojene starosti tečajnikov.

Z omenjenimi tečaji pričenjamo 1.6.2020 na Mestnem kopališču Ravne na Koroškem. Prijave pa bodo omogočene preko spletne prijavnice, ki jo najdete na naši spletni ali Facebook strani.

❗️Spletna prijavnica: https://forms.gle/XKi9S1F86gh3GCiR8 ❗️

Cena za 5-urni skupinski plavalni tečajev znaža 50€, cena 5-urnega plavalnega tečaja pa 80€.

Za dodatne informacije je na voljo Marko Kobovc na telefonski številki 040 800 429.

 

Kot drug program bi vam ponudili NADALJEVALNO ŠOLO PLAVANJA.

Nadaljevalna šola plavanja je namenjena otrokom od 6.-10. leta starosti, ki jih plavanje veseli in bi se želeli vključiti v proces tekmovalnega plavanja in so ob opravljenem plavalnem tečaju pridobili naziv bronasti delfinček oz. prepravali vsaj 50m v poljubni tehniki z ostalimi varnostnimi zahtevami. Otroci so razdeljeni v skupine, ki so prilagojene starosti in predznanju otrok.

Za dodatne informacije je na voljo Marko Kobovc na telefonski številki 040 800 429.

Prav tako bi vam radi predstavili REKREATIVNO VADBO ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE.
Rekreativno plavanje je namenjeno otrokom plavalcem z osnovnim znanjem plavanja od 8.-18. leta starosti. Otroci in mladostniki bodo v programu rekreacije izboljšali in dopolnili svojo plavalno tehniko in vzdržljivost. Vadba poteka pod strokovnim vodstvom naših izkušenih učiteljev plavanja.

Vadba je rekreativna, torej ne-tekmovalna, in je primerna za:

  • otroke in mladostnike, ki so stari od 8 do 12 let, ki znajo plavati in neprekinjeno preplavajo v poljubni tehniki vsaj 50 metrov (2 dolžini v 25-metrskem bazenu),
  • otroke in mladostnike, ki so stari od 13 do 18 let, ki znajo plavati in neprekinjeno preplavajo v poljubni tehniki vsaj 100 metrov (4 dolžine v 25-metrskem bazenu),
  • plavalce, ki so prenehali z vsakodnevno vadbo v tekmovalnih skupinah, ali pa tisti, ki zelo dobro plavajo in so starejši od 10 let.

Vadba je namenjena tistim posameznikom, ki ne želijo intenzivnega vsakodnevnega treniranja, pač pa redno rekreativno vadbo, seveda pa je ob želji po tekmovalnem plavanju mogoč tudi prehod v tekmovalno skupino. Po nekaj mesecih redne vadbe se otrok lahko odloči za resnejšo vadbo in se po opravljenem testiranju priključi tekmovalni skupini.

Rekreativna vadba poteka 2x tedensko, ponedeljke in srede, po 60min. Vpis članov poteka skozi celotno sezono.
Cena rekreativne vadbe je 30€ na mesec.

 


Arhiv  

 

 

 
Sorodne vsebine
‼️POSTAVLJANJE BALONA‼️
Fotografiranje
OBVESTILO! o poteku treningov
MLADI PLAVALCI FUŽINARJA PONOVNO S KOPICO ODLIČIJI!!! 🏊‍♂️🥇🥈🥉🏆
Prva tekma po epidemiji uspešna za plavalce Fužinarja 🏆🏊‍♂️
POMOČ PRI PRIPRAVI BAZENA NA TEKMOVANJE
🌴🏊‍♀️☀️ Aktivne počitnice na bazenu
Začenjamo z različnimi programi vadb in tečajev 🏊‍♂️
❗️❗️𝐍𝐀Č𝐑𝐓𝐎𝐕𝐀𝐍𝐄 𝐒𝐏𝐎𝐌𝐋𝐀𝐃𝐀𝐍𝐒𝐊𝐄 (𝐏𝐑𝐕𝐎𝐌𝐀𝐉𝐒𝐊𝐄) 𝐏𝐑𝐈𝐏𝐑𝐀𝐕𝐄 𝐕 𝐋𝐄𝐍𝐃𝐀𝐕𝐈 𝐎𝐃𝐏𝐀𝐃𝐄𝐉𝐎❗️❗️❗️
❗️❗️𝐏𝐎𝐌𝐄𝐌𝐁𝐍𝐎 𝐎𝐁𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐋𝐎❗️❗️


© 2010 Plavalni klub Fužinar
Plavanje krepi telo in duha...