Domov...prva stran... Domov...prva stran...
ORGANIZACIJA :: TEKMOVANJA :: FOTOKRONIKA :: PONUDBA :: PROPOZICIJE :: SPONZORJI :: POVEZAVE :: FORUM :: TRIATLON
               
AKTUALNO
ODROVA Z NOVIM ABSOLUTNIM DRŽAVNIM REKORDOM NA 1500m PROSTO, ZADNJI DAN PRVENSTVA TUDI DVOJNA TROJNA ZMAGA ZA FUŽINARJEVE PLAVALCE

V Ljubljani je danes potekal še zadnji dan odprtega združenega prvenstva v plavanju, kjer so Fužinarjevi plavalci ponovno nastopili odlično, najbolj je izstopala najboljša slovenska plavalka Tjaša Oder.

V najdaljši disciplini dneva, 1500m prosto, je Tjaša Oder odplavala nov absolutni državni rekord Slovenije, čas novega rekorda je 15:52,61. V isti disciplini so plavalke Fužinarja tudi dosegle prvo trojno zmago dneva. Odrovi sta se na zmagovalnih stopničkah pridružili še Daša Tušek in Mojca Hancman. Druga trojna zmaga za Fužinar je bila dosežena v disciplini 200m prsno za moške, kjer je zmagal Matija Može, drugo in tretje mesto pa sta osvojila Lovro Knez in Jaš Berložnik.

Poleg omenjenih zmag Odrove in Možeta, je v absolutni kategoriji zmagal še Gal Kordež v disciplini 100m delfin, ter moška štafeta 4x100m mešano. V absolutni kategoriji je, poleg zgoraj omenjenih na 1500m prosto in 200m prsno, stopničke osvojila še Janja Šegel, štafeta 4x50m prosto MIX in ženska štafeta 4x100m mešano.

V mladinski kategoriji so naslov državnih prvakov osvojili: Jaš Berložnik, Daša Tušek, oba v disciplini 1500m prosto, ter Lovro Knez v disciplini 200m prsno. Stopničke so v mladinski kategoriji osvajali še Manca Sedar, Jaš Berložnik, ter ženska in moška štafeta 4x100m mešano in pa štafeta 4x50m prosto MIX.

Med kadeti si je zmago priplavala Julija Merkač v disciplini 100m delfin. Stopničke pa je osvojila tudi Taja Kokošinek in ženska štafeta 4x100m mešano

Plavalci ravenskega Fužinarja zimsko odprto združeno državno prvenstvo tak končujejo z 89 medaljami v vseh kategorijah.

 


Arhiv  

 

 

 
Sorodne vsebine
Začenjamo z različnimi programi vadb in tečajev 🏊‍♂️
❗️❗️𝐍𝐀Č𝐑𝐓𝐎𝐕𝐀𝐍𝐄 𝐒𝐏𝐎𝐌𝐋𝐀𝐃𝐀𝐍𝐒𝐊𝐄 (𝐏𝐑𝐕𝐎𝐌𝐀𝐉𝐒𝐊𝐄) 𝐏𝐑𝐈𝐏𝐑𝐀𝐕𝐄 𝐕 𝐋𝐄𝐍𝐃𝐀𝐕𝐈 𝐎𝐃𝐏𝐀𝐃𝐄𝐉𝐎❗️❗️❗️
❗️❗️𝐏𝐎𝐌𝐄𝐌𝐁𝐍𝐎 𝐎𝐁𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐋𝐎❗️❗️
Psihološki vpliv koronavirusa in nekaj priporočil za športnike (Društvo psihologov Slovenije)
Suhi treningi Mihe Robnika
Načrt suhih treningov med "prisilnim dopustom"
‼️‼️NUJNO OBVESTILO‼️‼️
ODPOVED TEKMOVANJA MM RAVNE 2020
Organizacija tekmovanja MM Ravne 2020
Fužinarjevi dečki in deklice ekipno tretji na zimskem državnem prvenstvu 2020


© 2010 Plavalni klub Fužinar
Plavanje krepi telo in duha...